Kurv

Kurven er tom I alt 0,00 Vis/Rediger kurv

Kategorier

Bent Larsens Skakskole - Praktisk Skak (DSU)

9788787055017

Lagervare - levering 2-5 hverdage 89,00 DKK Inkl. moms

Bent Larsen´s Skakskole. Udgivet af Dansk Skak Union. Trykt 2007. Redaktion: Steffen Pedersen

Bent Larsen var ikke alene en stor skakspiller, men også en fremragende pædagog. Det kan enhver forvisse sig om i denne bog, der samler hans tidligere håndbøger "Find Kombinationen" (1975), "Find Planen" (1975) og "Praktiske Slutspil" (1976), samt en række artikler fra Skakbladet. Ialt 88 partier, hvor læseren før hvert træk skal finde det bedste træk og i så fald tildeles point af læremesteren Larsen. Underholdende og lærerigt.

I samme serie findes "Mestertræk"

Bent Larsen var ikke alene en stor skakspiller men også en fremragende pædagog. Det kan enhver forvisse sig om i denne bog, der samler hans legendariske lærebøger "Find kombinationen", "Find planen" og "Praktiske slutspil". Alle tre indeholder en kort indledning og en lang række opgaver i henholdsvis kombinationsspil, positionsspil og slutspil. Mange timers lærerig underholdning.

Bent Larsen skriver i sit forord:
Brug hovedet.
De to vigtigste legemsdele for en skakspiller er som bekendt tænkeapparatet og siddeapparatet. Denne bog henvender sig til førstnævnte.

I stormestersammenslutningen GMA (Grandmaster Association) var jeg for mindre end 20 år siden med til at drøfte, hvad der kunne opfattes som seriøs skak. Vi ville have 3 minutter pr. træk. Men udvikling er ikke altid fremskridt, og nu rates afarter med langt mindre tid. Dog er der vist ingen skakpædagoger, der vil påstå, at der skal jaskes med indlæringen. Jeg forestiller mig stadig, at læseren er rimelig langsom.

Bent Larsen, November 2007

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 59 kr

vælges i kassen, venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 79 kr

-vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.