Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 49 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 69 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

 • Ataman: Instructive Chess Miniatures (GAM)

  Varenummer9781910093887

  Ataman: Instructive Chess Miniatures (GAM) 99,00 DKK Inkl. moms

  Alper Efe Ataman, 2016, Gambit. Paperback, 128 sider, engelsk

  Hvis du elsker miniatures med knusende angreb, så er dette bogen for dig. Indeholder 53 fantastise miniaturer fra perioden 1850 til 2016..
  Bogen er dog ikke kun underholdning. Forfatteren forklarer hvilke faktorer, der retfærdiggør angrebet og hvilke kritiske beslutninger, der skal tages. Analyser er begrænsede til hvad der er realistisk for et menneske at udregne ved brættet.

  Ataman er tyrkisk FM og skaktræner

  Mere info »
 • Antonio Gude: Fundamental Checkmates (GAM)

  Varenummer9781910093801

  Antonio Gude: Fundamental Checkmates (GAM) 199,00 DKK Inkl. moms

  Antonio Gude, 2016, Gambit. Paperback, engelsk, 384 sider

  Skak kan anses som et komplekst spil i mange faser, men vi drømmer alle om at sætte SKAKMAT. Overraskende mat temaer kan optræde i alle faser af spillet, såvel i åbning, midspil som slutspil. Kunsten at få ens brikker til at samarbejde om at fange modstanderens konge er en fundamental færdighed, som alle skakspillere bør træne løbende.
  Denne bog viser systematisk en bred vifte af mønstre (pattern) og teknikker, der kan føre til matsætning. Underholdende er der fokus på matsætning via brug af enten løberpar, springerpar osv. Der er kapitler med fastholdelse af kongen i centrum med kongeangreb, såvel som kapitler med standard angreb på rokerede kongestillinger. Bogen indeholder også mere end 300 øvelser med løsninger.

  Antonio Gude er spanier, og en meget erfaren skakskribent og træner. Har skrevet mange bestsellere på spansk indenfor områderne taktik og begynder bøger.

  Vores vurdering er at vi her har en bog med mange timers god underholdning, og som uundgåeligt vil skærpe ens blik for matsætning. Egnet for spillere i rating niveauet 1600-2200 / ole knudsen

  Læs hvad en begejstret skakpresse skriver:

  Mere info »
 • Collins: A Simple Chess Opening Repertoire for White (GAM)

  Varenummer9781910093825

  Collins: A Simple Chess Opening Repertoire for White (GAM) 129,00 DKK Inkl. moms

  Sam Collins, 2016, Gambit. Paperback, engelsk, 160 sider

  Ved omhyggeligt at vælge åbningsvarianter, der leder til de samme strukturer, har forfatteren sammensat en lille, men slagkraftig repertoire bog for hvid, der bygger på 1.e4. Hvid udvikler brikkerne til naturlige felter og søger åbne linier og initiativ. Et gennemgående tema er at hvid - hvor det giver mening - søger stillinger med den isolerede dronning bonde - et klassisk tema. F.eks. i "c3 Sicilian", "Panov Caro-Kann", "Tarrasch French", og "Italian Game med et tidligt c3 og d4". Der er ingen spetakulære gambitter her, kun masser af sund aggressivitet og nye ideer. Bogen er bygget op omkring illustrative partier, der viser nøgle temaer og muligheder for kongeangreb. Forfatteren har tillige fokus på udspekulerede trækfølger, som din modstanderen står uforberedt overfor.

  Sam Collins er irsk IM, der har repræsenteret Irland mange gange til skakolympiader. Han er en erfaren skaktræner, der også har forelæst på Berkeley Chess School i California. Fra Gambit forlaget er han mest kendt for "Chess Explained: The c3 Sicilian" og "Understanding the Chess Openings".

  Vores vurdering er at vi her har en rigtig god bog for de spillere, der har begrænset tid til åbningsstudier, eller den helt unge klub eller turneringsspiller, der skal til at opbygge et eget åbnings repertoire. Nok mest velegnet for spillere under 2100 i rating / ole knudsen

  Læs hvad en begejstret skakpresse skriver:

  Mere info »
 • Sadler & Regan: Chess for Life (GAM)

  Varenummer9781910093832

  Sadler & Regan: Chess for Life (GAM) 169,00 DKK Inkl. moms

  Matthew Sadler & Natasha Regan, 2016. Forlaget Gambit. 224 sider, paperback, engelsk.

  I denne bog giver forfatterne - efter omfattende interviews med kendte skaknavne - et bud på hvordan man kan bruge spillestil til at styre imod positioner, hvor vores erfaring bedre kan give udslaget af skakkampen. Men det er også en visdomsbog om hvordan vi fortsat kan have glæde af skakspillet uanfægtet af stigende alder og af niveau. Dette bliver mere og mere relevant i disse år, hvor skak i stigende omfang - med så mange af verdenstoppen i 20' erne - ligner "young man´s game" / ole knudsen

  Se mange positive anmeldelser her:

  Mere info »

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.