Indtast søgeord

 • James Schuyler: Your Opponent is Overrated (EVE)

  Varenummer9781781943526

  James Schuyler: Your Opponent is Overrated (EVE) 179,00 DKK Inkl. moms

  James Schuyler, Everymann Chess, 2016.  Paperback, 224 sider, engelsk
  - med undertitlen "A practical guide to inducing errors". Direkte oversat altså en praktisk guide i hvordan man får fremkaldt fejl i modstanderens spil.

  Hvilken åbning vil du tro scorer bedst i praksis. Den "vilde", "usunde" og "gendrevne" Lettisk Gambit (1.e4,e5 2.Sf3,f5) eller den "solide" Philidor (1.e4,e5 2.Sf3,d6)? Det gør Lettisk Gambit!
  Forfatteren forklarer hvordan den form for spil tvinger din modstander ud i ukendt terræn, gør dem bekymrede og fremprovokerer fejl.

  Historisk var Emanuel Lasker en mester i dette, og selv i vores tid bruger selveste VM Magnus Carlsen offbeat åbninger til dette formål. Dette er nøgletemaet i denne bog.
  De gode råd dækker alle faser i spillet, og omfatter emner som ubehagelige træk for modstanderen, materiel ubalance, kontrol af tidsforbrug, overraskende træk og hvordan man overlever en dårlig stilling.

  Forfatteren er amerikansk FM, og har vundet de nationale mesterskaber i Nevada og Virginia. Har undervist i skak i mere end 25 år.

  Vores vurdering: dette er ikke kun en bog om cafeskak og det at fremprovokere fejl, men også en bog der giver gode praktiske tips. Så har du lidt svært ved at vinde partier og spiller for mange remisser, så er dette bogen for dig/ ole knudsen.

  Mere info »

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.