Indtast søgeord

 • Franco: Keres: Move by Move (EVE)

  Varenummer9781781943717

  Franco: Keres: Move by Move (EVE) 179,00 DKK Inkl. moms

  Zenon Franco, Everymann, 2017. Paperback, 464 sider, engelsk.
  med undertitlen: "Learn from the Games of a Chess Legend"

  I den store "move by move" serie om de gamle mestre er turen nu kommet til Keres. Keres er en skaklegende, og er uden tvivl en af de største spillere i skakkens historie selvom han aldrig vandt VM.
  Var i verdenstoppen i tre årtier. Skrev adskillige skakbøger, og komponerede også problem og slutspilsstudier.

  Forfatteren er GM, fra Paraguay, nu bosiddende i Spanien. Har repræsentert Paraguay i syv skakolympiader. Er en erfaren skaktræner og har skrevet mange skakbøger.
  I den sædvanlige move-by-move ånd udfordres læseren hele tiden af spørgsmål. Dette er således ikke kun en historisk bog, men ligeså meget en lærebog/ ole knudsen.

   

  Mere info »
 • Engqvist: Reti: Move by Move (EVE)

  Varenummer9781781943847

  Engqvist: Reti: Move by Move (EVE) 179,00 DKK Inkl. moms

  Thomas Engqvist, Everyman, 2017   Paperback, 432 sider, engelsk
  med undertitlen: Learn from the Games of a Chess Legend

  Richard Réti - født i Ungarn - er en af de mest fascinerende af fortidens mestre. Réti udviklede teorier, der var revolutionerende for sin tid. Han hævdede, i modstrid med klassiske principper, at centrum ikke behøvede at blive besat af bønder - kontrol var nøgleordet.
  Denne nye tilgang blev benævnt "hypermodernisme", og førte til udviklingen af Reti åbningen (1.Sf3)

  Om forfatteren: svensk IM. Har over 30 år erfaring som skaktræner. Har også skrevet flere roste skakbøger, bl.a. Move by Move bøgerne om Petrosian og Stein, og Gambit bogen "Chess Strategy for Kids"

  Vores vurdering: igen en bog skakbog i det læservenlige move by move format, hvor der er masser af læring, gode partier og underholdning for en billig penge. Velegnet for brede grupper af skakspillere/ ole knudsen

  Mere info »
 • Franco: Morphy: Move by Move (EVE)

  Varenummer9781781943618

  Franco: Morphy: Move by Move (EVE) 189,00 DKK Inkl. moms

  Zenon Franco, Everymann, 2016. Paperback, 340 sider, engelsk.

  I den store "move by move" serie om de store mestre er turen nu kommet til Morphy. Morphy er en skaklegende, og er uden tvivl en af de største spillere i skakkens historie. Karrieren var desværre kort, men har alligevel påvirket eftertiden markant.
  Ofte gik strategi og agreb op i en højere enhed, med mesterværker til følge.

  Forfatteren er GM, fra Paraguay, nu bosiddende i Spanien. Har repræsentert Paraguay i syv skakolympiader. Er en erfaren skaktræner og har skrevet mange skakbøger.

  I den sædvanlige move-by-move ånd udfordres læseren hel tiden af spørgsmål. Dette er således ikke kun en historisk bog, men ligeså meget en lærebog/ ole knudsen.

   

  Mere info »
 • Franco: Rubinstein: Move by Move (EVE)

  Varenummer9781781943144

  Franco: Rubinstein: Move by Move (EVE) 189,00 DKK Inkl. moms

  2016, paperback, 400 sider, af Zenon Franco

  Akiba Rubinstein er en af de store legender. Han var sandsynligvis den stærkeste spiller på hans tid, men udbruddet af første verdenskrig frarøvede ham muligheden for at udfordre Emanuel Lasker. Rubinstein bidrog til at udvikle flere åbninger, og er bredt anerkendt som en af de største slutspils spillere i historien. I denne bog udvælger og analyserer GM Zenon Franco hans favoritter af Rubinsteins partier.

  Zenon´s ærinde er på sædvanlig "move by move" måde at vise os hvordan vi kan forbedre os ved at lære af mester partierne. På den kendte måde hvor spørgsmål og svar er designet til at medinddrage læserne, og løbende synliggøre hvad vi har lært.

  Min vurdering er at vi her har en bog meget velegnet for klubspillere, der på en rigtig god måde forbedrer vores skaklige kunnen, og samtidigt øger vores viden om skakkens historie. Af en forfatter der forstår at skrive og strukturere stoffet på en letfattelig måde  / ole knudsen

  Mere info »
 • Lakdawala: Tal: Move by Move (EVE)

  Varenummer9781781943236

  Lakdawala: Tal: Move by Move (EVE) 189,00 DKK Inkl. moms

  2016, paperback, 400 sider, af Cyrus Lakdawala

  Mikhail Tal er en af de helt store legender og verdens mestre i skak historien. Tal er anerkendt som den største angrebs spiller igennem tiderne, kadet "Troldmanden fra Riga". I denne bog udvælger og analyserer Lakdawala hans favoritter af Tals fantastiske partier, både fra starten af karrieren til slutningen.

  Lakdawala´s ærinde er som sædvanlig at vise os hvordan vi kan forbedre os ved at lære af mester partierne. På den kendte måde hvor spørgsmål og svar er designet til at holde læserne aktive, og løbende synliggøre hvad vi har lært.

  Min vurdering er at vi her har en bog meget velegnet for klubspillere, der på en rigtig god måde forbedrer vores skaklige kunnen, og samtidigt øger vores viden om skakkens historie. Af en forfatter der forstår at skrive og strukturere stoffet på en letfattelig måde  / ole knudsen

  Mere info »
 • Engquist: Stein Move by Move (EVE)

  Varenummer9781781942697

  Engquist: Stein Move by Move (EVE) 249,00 DKK Inkl. moms Mere info »
 • Craig Pritchett: Steinitz move by move (EVE)

  Varenummer9781781942543

  Craig Pritchett: Steinitz move by move (EVE) 179,00 DKK Inkl. moms

  Craig Pritchett, 2015.   288 sider

  Wilhelm Steinitz was the first undisputed World Chess Champion, and a true legend of the game

  Mere info »
 • Giddins: Bronstein: Move by Move (EVE)

  Varenummer9781781942390

  Giddins: Bronstein: Move by Move (EVE) 179,00 DKK Inkl. moms

  2015. Steve Giddins. 288 sider. Everyman Chess. Paperback.

   

  Mere info »
 • Lakdawala: Capablanca: Move by Move (EVE)

  Varenummer9781857446982

  Lakdawala: Capablanca: Move by Move (EVE) 189,00 DKK Inkl. moms Mere info »

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.