Varegrupper


Se mere i venstremenuen

 

 

 


 

Everyman "Move by Move" åbninger

< 1 2 3 >
 • Carsten Hansen: Move by move: The Closed Sicilian (EVE)

  Carsten Hansen: Move by move: The Closed Sicilian (EVE) På fjernlager 189,00 DKK Inkl. moms

  Carsten Hansen, 2017, Everyman. Paperback, 464 sider, engelsk

  Lukket siciliansk (1.e4,c5 2.Sc3) fortrækkes ofte af (klub) spillere, der vil undgå en skarp teoriduel i åben siciliansk, eller spille en overraskelse.
  I lukket siciliansk er det vigtigere at kende de grundlæggende planer end at lære lange teori varianter udenad. Men tag ikke fejl: hvids langsomme opbygning på kongefløjen kan ofte resulterere i et farligt angreb

  Bogen er i den sædvanlige move-by-move stil, hvor læseren konstant udfordres af spørgsmål, der skal sikre at læseren udvikler og husker færdigheder.

  Carsten Hansen er dansk FM. Har igennem en længere årrække været fast skribent på chesscafe.com, hvor han anmelder skakbøger. Har tillige udgivet en række skakbøger, der er anerkendt for deres faglige niveau.

  Vores vurdering: en rigtig god bog særligt for klubspiller, men også for den udviklings orienterede turneringsspiller i niveauet 1800-2400 i rating / ole knudsen

  Mere info »
 • McDonald: The Catalan: Move by Move (EVE)

  McDonald: The Catalan: Move by Move (EVE) På fjernlager 179,00 DKK Inkl. moms

  Neil McDonald, 2017, Everyman   304 sider, paperback, engelsk

  Catalan er en solid hvid åbning, hvor hvid kombinerer Dronning Gambit med en løberudvikling til g2 (fianchetto). Åbningen er de senere år blevet populær på alle niveauer. F.eks. har Kramnik udviklet nye ideer for både hvid og sort.
  Catalan - eller på dansk Katalansk - kan lede til flere forskellige stillingstyper: åbne eller lukkede, taktiske eller strategiske.

  Bogen er i den sædvanlige move-by-move stil, hvor læseren konstant udfordres af spørgsmål, der skal sikre at læseren udvikler og husker færdigheder.
  Om forfatteren: den engelske stormester Neil McDonald er en etableret forfatter med mange titler. Bl.a. fra Everyman´s tidligere "Starting Out" serie.  Han er også en anset skaktræner og har undervist en række af Storbritanniens stærkeste juniorspillere.

  Mere info »
 • Lakdawala: The Sicilian Sveshnikov: Move by Move (EVE)

  Lakdawala: The Sicilian Sveshnikov: Move by Move (EVE) På fjernlager 189,00 DKK Inkl. moms

  Cyrus Lakdawala, 2016. 400 sider, paperback, engelsk, Everyman

  Sveshnikov er en vigtig variant i siciliansk. Med modstødet -e5 påtager sort sig en strukturel svækkelse af feltet d5 til fordel for aktivt officerspil. Et klassisk tema i skak.
  Åbningen blev gjort populær af den russiske GM Evgeny Sveshnikov i 1970´erne, og har siden været et populært valg af åbning for sort. Fra klubspilleren til stormestre.

  I denne bog undersøger Lakdawala åbningen nærmere, og tilbyder et repertoire imod alle hvids varianter. Ved at bruge illustrative partier forklarer han både de positionelle ideer og de taktiske ideer.
  Bogen er i den sædvanlige move-by-move stil, hvor læseren konstant udfordres af spørgsmål, der skal sikre at læseren udvikler og husker færdigheder. Vores vurdering: en bog velegnet for spilleren fra 1500-2100 i rating/ ole knudsen

  Mere info »
 • Carsten Hansen: Move by move: The Sicilian Dragon (EVE)

  Carsten Hansen: Move by move: The Sicilian Dragon (EVE) På fjernlager 189,00 DKK Inkl. moms

  Carsten Hansen, 2016, Everyman. Paperback, 464 sider, engelsk

  The sicilian Dragon er en skarp åbning, populær på alle niveauer. Carsten Hansen illustrerer her ved hjælp af udvalgte partier de positionelle og taktiske ideer for begge sider.
  Bogen er i den sædvanlige move-by-move stil, hvor læseren konstant udfordres af spørgsmål, der skal sikre at læseren udvikler og husker færdigheder.

  Carsten Hansen er dansk FM. Har igennem en længere årrække været fast skribent på chesscafe.com, hvor han anmelder skakbøger. Har tillige udgivet en række skakbøger, der er anerkendt for deres faglige niveau.

  Vores vurdering: en rigtig god bog for den udviklings orienterede turneringsspiller i niveauet 1800-2400 i rating, der elsker skarpt spil / ole knudsen

  Mere info »
 • Davies: The Pirc: Move by Move (EVE)

  Davies: The Pirc: Move by Move (EVE) På fjernlager Normalpris: 179,00 DKK 144,00 DKK Inkl. moms

  Af GM Nigel Davies, 2016, på forlaget Everyman.  Paperback, engelsk, 256 sider

  Pirc er en populær åbning blandt spillere, der gerne vil opnå mere end tør udligning med sort.
  Åbningen sigter på dynamiske modangreb. Indledningsvist tillades hvid at opbygge et bondecentrum, men som så angribes med både officerer og bønder for at ødelægge dette.
  I denne bog deler en Pirc spiller både ud af viden og erfaringer med åbningen. Besvarer nøglespørgsmål, og tilbyder et sort repertoire med d6.

  Nigel Davies er britisk GM, og kendt som både skaklærer og forfatter af mange succesfulde skakbøger og dvd´er.

  Bogen er skrevet i move-by-move formatet, som jeg kan anbefale. Igennem hele bogen udfordres læseren til at besvare spørgsmål. På denne måde udvikles basisfærdigheder lige så meget som udenads lære af åbningsvarianter. Min vurdering er at vi her har en god åbningsbog for spillere i niveauet 1500-2000 i rating / ole knudsen

   

  Mere info »
 • Lakdawala: 1...d6: Move by Move (EVE)

  Lakdawala: 1...d6: Move by Move (EVE) På fjernlager 189,00 DKK Inkl. moms

  Everymann Chess, 2014. 416 sider

  Af Cyrus Lakdawala

  Mere info »
 • Lakdawala: The Petroff: Move by Move (EVE)

  Lakdawala: The Petroff: Move by Move (EVE) På fjernlager Normalpris: 189,00 DKK 152,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
< 1 2 3 >

Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Billige leveringspriser

Udbringning: 

* "til erhvervsadresse 39 kr"


* "til privatadresse 59 kr" 


* Leveret i GLS pakkeshop 39 kr.

Dette valg sker direkte under betaling i shoppen

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.