Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 39 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 59 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

 • Bernal: The Berlin Defence Unraveled (NIC)

  Varenummer9789056917401

  Bernal: The Berlin Defence Unraveled (NIC) 209,00 DKK Inkl. moms

  Luis Bernal, 2017, New In Chess. 272 sider. New in Chess. Paperback.

  Berlin forsvaret i Spansk har været populært på topplan lige siden Kramnik med stor succes brugte det i VM matchen i 2000 til at slå selveste Kasparov af tronen.
  Klubspillere tøver ofte med at inddrage Berlin forsvaret i deres repertoire, da de ser det typiske slutspil i Berlin forsvaret som komplekst og lidt skræmmende.
  Forfatterne har nu gjort åbningen forståeligt for alle via en praktisk guide. Bogen er up to date, forklarer typiske stillinger og strategier - og præsenterer nye ideer og ressourcer.
  De typiske Anti-Berlin varianter gennemgåes også, plus du får en række tricky sidevarianter, der kan ryste din modstander.

  Om forfatteren: spansk IM, erfaren skaktræner og journalist

  Vores vurdering: en bog, der ser ud til at være lykkedes med at bringe Berlin forsvaret på bane som et pålideligt forsvar for sort for almindelige klub og turnerngsspillere/ ole knudsen
   

   

  Mere info »
 • Victor Bologan: Bologan´s King´s Indian (NIC)

  Varenummer9789056917203

  Victor Bologan: Bologan´s King´s Indian (NIC) 229,00 DKK Inkl. moms

  Victor Bologan, New In Chess, 2017  448 sider, paperback, engelsk 
  med undertitlen: "A Modern Repertoire for Black"

  Kongeindisk er uden tvivl en af de mest ambitiøse og spændende måder at spille imod 1.d4. Sort søger at starte et tidligt angreb på den hvide konge, og stoler på de dynamiske aspekter i sin stilling.  
  Åbningen var et favoritvåben for legendariske eks VM´ere som Tal, Fischer og Kasparov, men også nutidens GM´ere, og er stadig populær på klubniveau.

  Bologan giver her en monumental repertoire bog, der i mange stillinger giver 2 muligheder fo sort. Specielt vægt lægges på strategiske og taktiske motiver for sort. Men hvid spillere kan også drage nytte af bogen, da Bologan prøver at se åbningen fra begge sider.
  Som den kender af åbningen, som Bologan er, giver han en række nye ideer og ressourcer, plus offbeat varianter til at overraske med.

  Om forfatteren: Bologan er GM i verdensklasse. Turneringssejre inkluderer Aeroflot Open i Moskva og superturneringen i Dortmund. Har skrevet en lang række skabøger (der oså findes her på shoppen), der er blevet bestsellere. Plus mange DVD´er for Chessbase.

  Mere info »
 • Müller m.fl.: Winning with the Slow (but Venomous) Italian (NIC)

  Varenummer9789056916749

  Müller m.fl.: Winning with the Slow (but Venomous) Italian (NIC) 209,00 DKK Inkl. moms

  Karsten Müller & Georgios Souleidis, New In Chess, 2016  Paperback, 240 sider, engelsk
  med undertitlen: An Easy-to-Grasp Chess Opening for White
  Forord af Anish Giri

  Italiensk har altid været populært på klubniveau, men er nu blevet en modeåbning på stormesterniveau som svar på 1.-e5. Ført an af mestre som VM Magnus Carlsen og Anish Giri.
  Hvid spiller en opstilling med e4, Sf3, Lc4, c3 og d3 - deraf navnet "slow". Åbningen er let at lære via de sunde principper og teoretiske nyheder er ikke så vigtige. Selv om hvids træk umiddelbart ser uskyldige ud, så kan spillet let blive ret så taktisk. Typisk med en hvid springervandring til g3 lig i spansk, og d4 gennembruddet.
  Bogen indeholder øvelser til at teste din forståelse, og afsnit der imødegår sorts forskellige planer.

  Om forfatteren: Karsten Müller er tysk GM fra Hamburg, og velkendt som skakforfatter af bøger og dvd´er på højt niveau. Georgios Souleidis er tysk IM. Arbejder som skaktræner og journalist, og spiller selv "the Slow Italian" med gode resultater

  Vores vurdering: en let forståelig åbningsbog for klub og turneringsspillere i niveauet 1600-2400 i rating. Et fint åbningsvalg som alternativ til den meget gennemanalyserede spanske åbning med Lb5/ ole knudsen

  Se anmeldelser:

  Mere info »
 • Alexey Kuzmin: The Zaitsev System (NIC)

  Varenummer9789056916848

  Alexey Kuzmin: The Zaitsev System (NIC) 199,00 DKK Inkl. moms

  2016, Alexey Kuzmin, New In Chess. Paperback. 256 sider, engelsk
  - med undertitlen: Fresh Ideas and New Weapon for Black in the Ruy Lopez. Med en speciel introduktion af Igor Zaitsev!

  Da Kuzmin indgik i trænerstaben for VM Anatoly Karpov in 1980´erne startede han med at analysere Zaitsev Systemet. Dette arbejde fortsatte han med som træner for Alexander Morozevich. Denne bog er resultatet af dette arbejde, ajourført med utallige nye ideer, der ændrer vurderingen af mange varianter. Bla. en helt ny ide med afbytning på d4, kaldet Saratov varianten. Læs mere nedenfor:

  Mere info »
 • Andras Adorjan: Black is Back! (NIC)

  Varenummer9789056916619

  Andras Adorjan: Black is Back! (NIC) 179,00 DKK Inkl. moms

  2016, Andras Adorjan, New In Chess. Paperback. 320 sider, engelsk

  I denne bog fortsætter Adorjan korstoget imod vanetænkning fra bogen "Black is OK". Adorjans pointe er at mange skakspillere automatisk anlægger et negativt mindset med sort, og begynder at forsvare sig. Med kreativt og agressivt spil vises mange eksempler på at sort "vender bordet" og vinder flotte sejre. At vinde med sort er således et spørgsmål om at anlægge den rette attitude iflg. forfatteren.

  Om forfatteren: Ungarsk GM født i 1950. Var med på Ungarn´s superhold, der vandt guld ved skakolympiaden i 1978. Tidligere VM kandidat, og har været træner for selveste Kasparov. Som skakforfatter fik Adorjan gennembruddet med "Black is OK"

  Se anmeldelser nedenfor:

  Mere info »
 • Vladimir Barsky: The Ragozin Complex (NIC)

  Varenummer9789056913700

  Vladimir Barsky: The Ragozin Complex (NIC) 189,00 DKK Inkl. moms

  Vladimir Barsky, 2011, New In Chess  Paperback, 350 sider, engelsk
   

  The Ragozin er en variant af Dronning Gambit. Selvom åbningen historisk set blev anbefalet af store mestre som Alekhine og Capablanca - og i nutiden er spillet af mestre som Aronian, Kramnik og Ivanchuk - har der manglet en gennemgribende bog om åbningen. Barsky, der er russisk IM, velrenommeret træner og journalist, fylder her dette hul ud.

  Forfatteren trækker tråde tilbage til den legendariske russiske spiller og forfatter Isaak Lipnitsky, hvis ideer om Ragozin er en del af klassikeren "Question of Modern Chess Theory"  fra 1956, som vi har som en Quality bog.

  Se anmeldelser nedenfor:

  Mere info »
 • Moret: My First Chess Opening Repertoire - for White (NIC)

  Varenummer9789056916336

  Moret: My First Chess Opening Repertoire - for White (NIC) 149,00 DKK Inkl. moms

  Vincent Moret, New In Chess, 2016. Paperback, 176 sider, engelsk.
  Oversat fra en fransk udgave fra 2015 skrevet af Tony Kosten.

  Alle skak begyndere må besluttte sig for hvilke åbninger, de vil spille. Ellers er der stor risiko for at drukne i mængden af omskiftelig åbningsteori.

  Den erfarne franske skaktræner Vincent Moret tilbyder her en komplet, ready-to-go åbnings repertoire, der ikke har risiko for at blive forældet indenfor kort tid. Som ikke kræver at man husker lange variamter, og som er nem at tilegne sig for begyndere og næsten begyndere. Der vises typiske planer, og typiske fejl begået af unge spillere. Der er tillige mange øvelser til at teste din forståelse af ideerne bag repertoiret.
  En tilsvarende bog med et repertoire for sort er på vej.

  Vincent Moret har undervist i skak og trænet talenter i over 20 år, hvoraf flere er blevet IM og GM. Vores vurdering er at vi her har en fantastisk god begynder bog for spilleren på 14-1500 i rating, der gerne vil udvikle sig, og som dækker behovet op til cirka 1800 i rating / ole knudsen 

   

   

  Mere info »
 • Sveshnikov: A Chess Opening repertorie for BLITZ and Rapid (NIC)

  Varenummer9789056916039

  Sveshnikov: A Chess Opening repertorie for BLITZ and Rapid (NIC) 209,00 DKK Inkl. moms

  2015, 464 sider.
  Skrevet som åbningsbog for lyn og hurtigskak, men det er en åbningsbog der også er velegnet som åbningsrepertoire for klubspillere til skak med normal betænkningstid. Skrevet af den legendariske åbningsekspert GM Evgeny Sveshnikov og hans søn IM Vladimir Sveshnikov.

  I lyn skal du ikke nødvendigvis søge det objektivt bedste træk i den mest teoretisk korrekte åbning, men derimod være villig til at tage nogle risici for at være så meget i kontrol som muligt. Det er det fundamentale budskab i denne nye bog.

  Se et pdf uddrag via dette link https://www.newinchess.com/Shop/Images/Pdfs/9020.pdf og læs videre her:

  Mere info »
 • Bologan: The Chebanenko Slav According to Bologan (NIC)

  Varenummer9789056912468

  Bologan: The Chebanenko Slav According to Bologan (NIC) 189,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Victor Bologan: Bologan´s Ruy Lopez for Black (NIC)

  Varenummer9789056916077

  Victor Bologan: Bologan´s Ruy Lopez for Black (NIC) 229,00 DKK Inkl. moms
  Victor Bologan : Bologan´s Black Weapons in the Open Games How to play if White avoids the Ruy Lopez 528 pages, paperback, 1st edition 2014. Mere info »
 • Bologan: The Powerful Catalan (NIC)

  Varenummer9789056914011

  Bologan: The Powerful Catalan (NIC) 219,00 DKK Inkl. moms

  2012, paperback 256 sider.

  The Catalan er både en solid og fleksibel åbning, der er populær på alle niveauer. Både amatører og top-klasse spillere som Vladimir Kramnik og Vishy Anand bruger denne åbning til at skabe et ubehageligt tryk på sort.
  I The Powerful Catalan giver GM Victor Bologan et komplet repertoire for hvid, der dækker alle sorts svar.

  GM Glenn Flear, Yearbook 105:
  "The author has again demonstrated his ability to advance theory, whilst still explaining what is going on in a manner that everyone can understand (..) The easiest Catalan book to find your way around (..) Even the most complex and theoretical lines are granted textual explanation"
   

  Mere info »
 • Antic & Maksimovic: The Modern Bogo 1.d4 e6 (NIC)

  Varenummer9789056914950

  199,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Bronznik & Giddins: The Lazy Man´s Sicilian (NIC)

  Varenummer9789056916053

  159,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Viktor Moskalenko: The Even More Flexible French (NIC)

  Varenummer9789056915742

  Viktor Moskalenko: The Even More Flexible French (NIC) 209,00 DKK Inkl. moms

  2015. Viktor Moskalenko. 368 sider. New in Chess. Paperback.

   

  Mere info »
 • Victor Bologan: Bologan´s Black Weapons in the Open Games (NIC)

  Varenummer9789056915438

  Victor Bologan: Bologan´s Black Weapons in the Open Games (NIC) 229,00 DKK Inkl. moms
  Victor Bologan : Bologan´s Black Weapons in the Open Games How to play if White avoids the Ruy Lopez 528 pages, paperback, 1st edition 2014. Mere info »
 • Viktor Moskalenko: The Diamond Dutch (NIC)

  Varenummer9789056914417

  Viktor Moskalenko: The Diamond Dutch (NIC) 199,00 DKK Inkl. moms
  Victor Moskalenko : The Diamond Dutch Paperback Mere info »
 • Or Cohen: A Vigorous Chess Opening Repertoire for Black (NIC)

  Varenummer9789056914394

  Or Cohen: A Vigorous Chess Opening Repertoire for Black (NIC) 199,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Ivan Sokolov: The Ruy Lopez Revisited (NIC)

  Varenummer9789056912970

  Ivan Sokolov: The Ruy Lopez Revisited (NIC) 169,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Viktor Moskalenko: The Wonderful Winawer (NIC)

  Varenummer9789056913274

  Viktor Moskalenko: The Wonderful Winawer (NIC) 179,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Viktor Moskalenko: The Fabulous Budapest Gambit, 2 ed. (NIC)

  Varenummer9789056912246

  Viktor Moskalenko: The Fabulous Budapest Gambit, 2 ed. (NIC) 189,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Villa: Dismantling the Sicilian. (NIC) 2017

  Varenummer9789056917524

  Villa: Dismantling the Sicilian. (NIC) 2017 209,00 DKK Inkl. moms
  Denne udgave fra november 2017 opdaterer og udvider på alle områder den tidligere udgave fra 2009. Sicialians er vel fortsat både blandt stormestre og klubspillere verdens mest spillede åbning. Og ikke uden grund, da den sikrer sort dynamisk modspil. Forlaget skriver endvidere: It has been difficult for White to obtain any advantage in Sicilian sidelines, and this book therefore presents a complete repertoire for White in the most important main lines: the Open Sicilians with 1.e4 c5 2.Nf3. Each variation is presented with its main ideas, its typical tactics and strategies, and with instructive games. The authors always summarize the most important features. Mere info »
 • Evgeny Sveshnikov: The Grand Prix Attack (NIC)

  Varenummer9789056914172

  Evgeny Sveshnikov: The Grand Prix Attack (NIC) 189,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Andriasyan: Winning With the Najdorf Sicilian (NIC)

  Varenummer9789056914295

  Andriasyan: Winning With the Najdorf Sicilian (NIC) 189,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Sergey Kasparov: The Dynamic Benko Gambit (NIC)

  Varenummer9789056914066

  Sergey Kasparov: The Dynamic Benko Gambit (NIC) 219,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »
 • Larry Kaufmann: The Kaufman Repertoire for Black & White (NIC)

  Varenummer9789056913717

  Larry Kaufmann: The Kaufman Repertoire for Black & White (NIC) 219,00 DKK Inkl. moms
  - En praktisk håndbog for et bredt publikum. - Komplet: dækker hele åbningsspektret for både Hvid og Sort i én bog - Specielt design: Bogen har en hvid og en sort side. Otte år efter sin kritikerroste "The Chess Advantage in Black and White" er stormester Larry Kaufman tilbage med en helt ny repertoire-bog. Mere info »
 • Viktor Moskalenko: The Perfect Pirc Modern (NIC)

  Varenummer9789056914028

  Viktor Moskalenko: The Perfect Pirc Modern (NIC) 199,00 DKK Inkl. moms
  Mere info »

Vi ses vel til Xtracon Chess Open i Helsingør ?

Fra den 25.til 29. juli er Dansk Skaksalg igen på plads ved Xtracon Chess Open i Helsingør.

Åbningstider:

25.- 28 juli - 10.30 - 17.30

29. juli - 09.00 - 12.00

På gensyn i Helsingør

Mette & Mikael Rask

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.