Varegrupper


Se mere i venstremenuen

 

 

 


 

< 1 2 3 4 >
 • Bernal: The Berlin Defence Unraveled (NIC)

  Bernal: The Berlin Defence Unraveled (NIC) På fjernlager 209,00 DKK Inkl. moms

  Luis Bernal, 2017, New In Chess. 272 sider. New in Chess. Paperback.

  Berlin forsvaret i Spansk har været populært på topplan lige siden Kramnik med stor succes brugte det i VM matchen i 2000 til at slå selveste Kasparov af tronen.
  Klubspillere tøver ofte med at inddrage Berlin forsvaret i deres repertoire, da de ser det typiske slutspil i Berlin forsvaret som komplekst og lidt skræmmende.
  Forfatterne har nu gjort åbningen forståeligt for alle via en praktisk guide. Bogen er up to date, forklarer typiske stillinger og strategier - og præsenterer nye ideer og ressourcer.
  De typiske Anti-Berlin varianter gennemgåes også, plus du får en række tricky sidevarianter, der kan ryste din modstander.

  Om forfatteren: spansk IM, erfaren skaktræner og journalist

  Vores vurdering: en bog, der ser ud til at være lykkedes med at bringe Berlin forsvaret på bane som et pålideligt forsvar for sort for almindelige klub og turnerngsspillere/ ole knudsen
   

   

  Mere info »
 • Victor Bologan: Bologan´s King´s Indian (NIC)

  Victor Bologan: Bologan´s King´s Indian (NIC) På fjernlager 229,00 DKK Inkl. moms

  Victor Bologan, New In Chess, 2017  448 sider, paperback, engelsk 
  med undertitlen: "A Modern Repertoire for Black"

  Kongeindisk er uden tvivl en af de mest ambitiøse og spændende måder at spille imod 1.d4. Sort søger at starte et tidligt angreb på den hvide konge, og stoler på de dynamiske aspekter i sin stilling.  
  Åbningen var et favoritvåben for legendariske eks VM´ere som Tal, Fischer og Kasparov, men også nutidens GM´ere, og er stadig populær på klubniveau.

  Bologan giver her en monumental repertoire bog, der i mange stillinger giver 2 muligheder fo sort. Specielt vægt lægges på strategiske og taktiske motiver for sort. Men hvid spillere kan også drage nytte af bogen, da Bologan prøver at se åbningen fra begge sider.
  Som den kender af åbningen, som Bologan er, giver han en række nye ideer og ressourcer, plus offbeat varianter til at overraske med.

  Om forfatteren: Bologan er GM i verdensklasse. Turneringssejre inkluderer Aeroflot Open i Moskva og superturneringen i Dortmund. Har skrevet en lang række skabøger (der oså findes her på shoppen), der er blevet bestsellere. Plus mange DVD´er for Chessbase.

  Mere info »
 • Müller m.fl.: Winning with the Slow (but Venomous) Italian (NIC)

  Müller m.fl.: Winning with the Slow (but Venomous) Italian (NIC) På fjernlager 209,00 DKK Inkl. moms

  Karsten Müller & Georgios Souleidis, New In Chess, 2016  Paperback, 240 sider, engelsk
  med undertitlen: An Easy-to-Grasp Chess Opening for White
  Forord af Anish Giri

  Italiensk har altid været populært på klubniveau, men er nu blevet en modeåbning på stormesterniveau som svar på 1.-e5. Ført an af mestre som VM Magnus Carlsen og Anish Giri.
  Hvid spiller en opstilling med e4, Sf3, Lc4, c3 og d3 - deraf navnet "slow". Åbningen er let at lære via de sunde principper og teoretiske nyheder er ikke så vigtige. Selv om hvids træk umiddelbart ser uskyldige ud, så kan spillet let blive ret så taktisk. Typisk med en hvid springervandring til g3 lig i spansk, og d4 gennembruddet.
  Bogen indeholder øvelser til at teste din forståelse, og afsnit der imødegår sorts forskellige planer.

  Om forfatteren: Karsten Müller er tysk GM fra Hamburg, og velkendt som skakforfatter af bøger og dvd´er på højt niveau. Georgios Souleidis er tysk IM. Arbejder som skaktræner og journalist, og spiller selv "the Slow Italian" med gode resultater

  Vores vurdering: en let forståelig åbningsbog for klub og turneringsspillere i niveauet 1600-2400 i rating. Et fint åbningsvalg som alternativ til den meget gennemanalyserede spanske åbning med Lb5/ ole knudsen

  Se anmeldelser:

  Mere info »
 • Alexey Kuzmin: The Zaitsev System (NIC)

  Alexey Kuzmin: The Zaitsev System (NIC) På fjernlager 199,00 DKK Inkl. moms

  2016, Alexey Kuzmin, New In Chess. Paperback. 256 sider, engelsk
  - med undertitlen: Fresh Ideas and New Weapon for Black in the Ruy Lopez. Med en speciel introduktion af Igor Zaitsev!

  Da Kuzmin indgik i trænerstaben for VM Anatoly Karpov in 1980´erne startede han med at analysere Zaitsev Systemet. Dette arbejde fortsatte han med som træner for Alexander Morozevich. Denne bog er resultatet af dette arbejde, ajourført med utallige nye ideer, der ændrer vurderingen af mange varianter. Bla. en helt ny ide med afbytning på d4, kaldet Saratov varianten. Læs mere nedenfor:

  Mere info »
 • Andras Adorjan: Black is Back! (NIC)

  Andras Adorjan: Black is Back! (NIC) På fjernlager 179,00 DKK Inkl. moms

  2016, Andras Adorjan, New In Chess. Paperback. 320 sider, engelsk

  I denne bog fortsætter Adorjan korstoget imod vanetænkning fra bogen "Black is OK". Adorjans pointe er at mange skakspillere automatisk anlægger et negativt mindset med sort, og begynder at forsvare sig. Med kreativt og agressivt spil vises mange eksempler på at sort "vender bordet" og vinder flotte sejre. At vinde med sort er således et spørgsmål om at anlægge den rette attitude iflg. forfatteren.

  Om forfatteren: Ungarsk GM født i 1950. Var med på Ungarn´s superhold, der vandt guld ved skakolympiaden i 1978. Tidligere VM kandidat, og har været træner for selveste Kasparov. Som skakforfatter fik Adorjan gennembruddet med "Black is OK"

  Se anmeldelser nedenfor:

  Mere info »
 • Vladimir Barsky: The Ragozin Complex (NIC)

  Vladimir Barsky: The Ragozin Complex (NIC) På fjernlager 189,00 DKK Inkl. moms

  Vladimir Barsky, 2011, New In Chess  Paperback, 350 sider, engelsk
   

  The Ragozin er en variant af Dronning Gambit. Selvom åbningen historisk set blev anbefalet af store mestre som Alekhine og Capablanca - og i nutiden er spillet af mestre som Aronian, Kramnik og Ivanchuk - har der manglet en gennemgribende bog om åbningen. Barsky, der er russisk IM, velrenommeret træner og journalist, fylder her dette hul ud.

  Forfatteren trækker tråde tilbage til den legendariske russiske spiller og forfatter Isaak Lipnitsky, hvis ideer om Ragozin er en del af klassikeren "Question of Modern Chess Theory"  fra 1956, som vi har som en Quality bog.

  Se anmeldelser nedenfor:

  Mere info »
 • Moret: My First Chess Opening Repertoire - for White (NIC)

  Moret: My First Chess Opening Repertoire - for White (NIC) På fjernlager 149,00 DKK Inkl. moms

  Vincent Moret, New In Chess, 2016. Paperback, 176 sider, engelsk.
  Oversat fra en fransk udgave fra 2015 skrevet af Tony Kosten.

  Alle skak begyndere må besluttte sig for hvilke åbninger, de vil spille. Ellers er der stor risiko for at drukne i mængden af omskiftelig åbningsteori.

  Den erfarne franske skaktræner Vincent Moret tilbyder her en komplet, ready-to-go åbnings repertoire, der ikke har risiko for at blive forældet indenfor kort tid. Som ikke kræver at man husker lange variamter, og som er nem at tilegne sig for begyndere og næsten begyndere. Der vises typiske planer, og typiske fejl begået af unge spillere. Der er tillige mange øvelser til at teste din forståelse af ideerne bag repertoiret.
  En tilsvarende bog med et repertoire for sort er på vej.

  Vincent Moret har undervist i skak og trænet talenter i over 20 år, hvoraf flere er blevet IM og GM. Vores vurdering er at vi her har en fantastisk god begynder bog for spilleren på 14-1500 i rating, der gerne vil udvikle sig, og som dækker behovet op til cirka 1800 i rating / ole knudsen 

   

   

  Mere info »
< 1 2 3 4 >

Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Billige leveringspriser

Udbringning: 

* "til erhvervsadresse 39 kr"


* "til privatadresse 59 kr" 


* Leveret i GLS pakkeshop 39 kr.

Dette valg sker direkte under betaling i shoppen

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.