Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 39 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 59 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

 • Jan Timman: Timman´s Titan (NIC)

  Varenummer9789056916725

  Jan Timman: Timman´s Titan (NIC) 199,00 DKK Inkl. moms

  Jan Timman, 2016, New In Chess  Paperback, 320 sider, engelsk
  med undertitlen -"My World Chess Champions"

  Vi har nu glæden af at præsentere Jan Timmans måske bedste bog nogensinde. Jan Timman behøver næsten ikke nærmere præsentation:en fantastisk spiller, tidligere VM finalist, tidligere nummer to på FIDE´s rangliste, anerkendt forfatter og slutspilsekspert og kendt for mange studier. Hertil redaktør på New In Chess magazine og New In Chess Yearbook. Som danskere kender vi nu om dage Timman som fast deltager i "Xtracon Chess Open" i Helsingør og tidligere som mangeårig konkurrent til Bent Larsen som vestens bedste turnerings spiller.

  I denne bog portrætterer Timman 10 VM´ere, som har spillet en rolle i hans liv og karriere: Alekhine, Euwe, Botvinnik, Smyslov, Tal, Petrosian, Spassky, Fischer, Karpov  og Kasparov.
  Timman har et fint blik for detaljer og en fantastisk hukommelse, og deler her hans insider viden inklusiv en del nye afsløringer. Hvert portræt er suppleret med et rigt udvalg af illustrative partier, kommenteret i Timmans kendte flydende stil. Timman viser "up and downs" fra mestrenes partier, suppleret med bemærkelsesværdige partier som han har spillet imod dem.

  Vores vurdering: en spændende, fascinerende og lærerig bog -  alle pengene værd/ ole knudsen


   

   

   


   

  Mere info »
 • Neiman & Shoker: The Fianchetto Solution (NIC)

  Varenummer9789056916633

  Neiman & Shoker: The Fianchetto Solution (NIC) 179,00 DKK Inkl. moms

  Emmanuel Neiman & Samy Shoker, 2016, New In Chess  Paperback, 272 sider, engelsk
  med undertitlen -"A complete, Solid and Flexible Chess Opening Repertoire with the King´s Fianchetto"

  Er du klubspiller, så har du sandsynligvis begrænset tid til rådighed for studier af åbningsteori. Dette er baggrunden for at forfatterne har lavet en bog med et praktisk, komplet, solidt og let lært åbnings repertoire.
  Systemet går ud på at spille fianchetto (g3/Lg2 med hvid og g6/Lg7 med sort). Nøglen er at bruge løberen dels til forsvar af kongen, dels som en agressiv brik (som f.eks. kendt fra kongeindisk).
  Uanset om du har hvid eller sort, så bruger du de samme basisideer: som hvid har du de hvide felter som mål, som sort har du de sorte felter som mål. Medens du undervejs prøve at benytte de samme strategier og taktiske motiver.
  I mange varianter giver forfatterne både et solidt forslag og et aggressivt alternativ.

  Om forfatterne: Samy Shoker er egypter, og har fået GM titlen stort set ved kun at spille systemet med både sort og hvid (og har somme tider slået 2700+ folk med systemet). Emmanuel Neiman er fra Frankrig, er FM og underviser i skak. Han er medforfatter på de meget roste "Invisible Chess Moves" og "Tune Your Chess Tactics Antenna".

  Vores vurdering: en rigtig god bog for klubspillere. Ved at læse denne bog kan du spille åbningsspillet med sindsro uden at frygte at komme i tidlige problemer. Du vil blive en bedre all-round spiller fordi du lærer meget om midtspil. Men vores vurdering er også at bogen kan bruges af selv stærke turneringsspillere som et let-at-lære overraskelses våben/ ole knudsen


   

   

   


   

  Mere info »
 • Romero & Prado: The Agile London System (NIC)

  Varenummer9789056916893

  Romero & Prado: The Agile London System (NIC) 199,00 DKK Inkl. moms

  Alfonso Romero & Oscar De Prado Rodriquez, 2016, New In Chess  Paperback, 335 sider, engelsk
  London systemet har i mange år været populært iblandt klubspillere som en let-at-lære og solid åbning (hvem husker ikke Larsens anbefaling af denne åbning).

  Men på det seneste har en række stormestre som Grischuk, Kamsky, Jobava, Rapport og selv VM Carlsen taget åbningen på repertoiret.

  Forfatterne forklarer i bogen åbningens typiske palner ved hjælp af illustrative partier, med tilhørende taktiske og strategiske øvelser.

  Udover de positionelle varianter behandles de skarpe varianter som "The Barry Attack", "The Jobava Attack" og den helt exceptionel skarpe variant "Pereyra Attack".

  Alfonso Holmes er spansk GM og skakforfatter. Oscar de Prado er ligeledes spanier, er FM og har spillet London systemet i mange år.

   


   

  Mere info »

Vi ses vel til Xtracon Chess Open i Helsingør ?

Fra den 25.til 29. juli er Dansk Skaksalg igen på plads ved Xtracon Chess Open i Helsingør.

Åbningstider:

25.- 28 juli - 10.30 - 17.30

29. juli - 09.00 - 12.00

På gensyn i Helsingør

Mette & Mikael Rask

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.