Indtast søgeord

 • Danielsen: Slutspilskursus 3 mdr. (video)

  Varenummer9789548783016

  Danielsen: Slutspilskursus 3 mdr. (video) 689,00 DKK Inkl. moms Fragt og emballage: 0,00 DKK

  Videokursus med slutspils teknik. Kurset varer 3 mdr. Hver torsdag modtager du 5 e-mails med videoer til e uges studium.
  Kurset er udviklet af GM Henrik Danielsen, der har brugt 2 år på at udvikle kurset. Kurset er på bedste skole engelsk:-)
  Dette video kursus henvender sig til den seriøse klubspiller, men også stærkere spillere kan helt sikkert have gavn af at få opfrisket slutspils teknikkerne:-)

  Videoer bliver ikke låst efter kursets afslutning, og kan til enhver tid downloades fra din indboks til din harddisk.
  Efter køb modtager du efter kort tid en startmail fra GM Henrik Danielsen. Held og lykke!

  Mere info »
 • Danielsen: The Polar Bear System (video)

  VarenummerThe polar bear vid

  Danielsen: The Polar Bear System (video) 149,00 DKK Inkl. moms Fragt og emballage: 0,00 DKK

  Videokursus med Polar Bear System starter efter 1.f4 (Bird åbning).  Hele isbjørnesystemet og Froms Gambit dækkes. Kurset består af 4 videoer med en videotid på 5 timer og 59 minutter. Plus en chessbase game file med alt materialet til interaktiv træning. Kurset er på engelsk. Videoerne og chessbase filen sendes på en gang til dig fra Henrik Danielsen.

  Kurset er udviklet af GM Henrik Danielsen, der har brugt mange år på at udvikle dette system. Som basis for teorien er brugt Danielsens egne partier og studium af gængs teori for den modsatte åbning: Hollandsk (1.d4,f5). Danielsen har valgt de bedste ideer, der er brugt til at skabe en repertoire "bog", der holder. Alle træk og partier er tjekket med Stockfish og Fritz 13.

  Dette video kursus henvender sig til den seriøse klubspiller, men også stærkere spillere kan finde inspiration:-). Systemet er for spillere, der kan lide atypiske stillinger. I mange af varianterne er forståelse af de positionelle planer af større betydning end at kunne huske den præcise trækfølge. Systemet gør det fremover svært for sort at spille på en let udligning imod dig:-)

  Videoer bliver ikke låst efter kursets afslutning, og kan til enhver tid downloades fra din indboks til din harddisk.
  Efter køb modtager du efter kort tid en startmail med materialet fra GM Henrik Danielsen. Held og lykke med kurset!

  Mere info »

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.