Varegrupper

 • Peter Dürrfeld: Fra Moskva til New York (LØF)

  Varenummer9788792772107

  Peter Dürrfeld: Fra Moskva til New York (LØF) På lager 139,00 DKK Inkl. moms

  Peter Dürrfeld, Løfbergs Forlag, 2016  Paperback, lille format, 112 sider, dansk

  Dürrfeld´s bog om den netop afsluttede (30. november 2016) VM match i New York imellem Carlsen og Karjakin.
  Hvor Carlsen bevarede VM tronen via det magiske dronningeoffer på h6 i omkampens nervebetonede hurtigskak. Alle matchens partier er kommentere af Peter Dürfeld, men herudover tager Dürrfeld også læseren ved hånden igennem VM historien. Fra 1886 hvor østrigeren Wilhelm Steinitz - netop i New York - blev den første verdensmester frem til nutidens stjerner.
  Læseren kommer også med til optakten til VM matchen via turneringerne i Stavanger og Bilbao, skakolympiaden i Baku og i særdeleshed til kandidatturneringen i Moskva, hvor Karjakin vandt retten til at udfordre Magnus Carlsen. Matchen i New York blev overværet af Sofie Dürrfeld og Uno, der har bidraget med "rapporter" fra ringside og fotos.


   

  Mere info »

ÅBENT HUS DEN 9. DECEMBER

JULESALG - AFHENTNINGSPRISER

Den 9. december i tidsrummet 11-16 vil vi gerne byde alle kunder inden for hos Dansk Skaksalg, hvor der vil være mulighed for at få en skaksnak, se på bøger, materialer med videre. 

Bliver du fristet af en julegaveide - og måske en til dig selv -  så glæd dig over at der er 10 % på alle ikke nedssatte varer..

Der er kaffe og te på kanden - vel mødt !

Mette & Mikael Rask

Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv


Se mere i venstremenuen

 

 

 


 

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 39 kr.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 59 kr.
 

 

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.