Indtast søgeord

 • Danielsen: The Complete Polar Bear System (HEN)

  Varenummer9781523904556

  Danielsen: The Complete Polar Bear System (HEN) 149,00 DKK Inkl. moms

  2016, 322 sider, engelsk, paperback. Bogen er med engelsk notation (hvor f.eks. "springer f3" hedder NF3).

  En komplet bog med The Polar Bear System efter 1.f4, d5 (Birds åbning) og efterfølgende fianchetto af den hvide løber til g2.  Hele isbjørnesystemet dækkes i denne bog, der indeholder både volume 1 og volume 2, ialt 322 sider. 

  Froms Gambit dækkes ikke i denne bog. Henrik skriver som afslutning i bogen at materialet simpelthen blev for omfattende, så han måtte skippe Froms Gambit. Men lover i en kommende bog at dække Froms Gambit set fra hvid. 
  Kan du ikke vente, så har du mulighed for at supplere med Henrik Danielsen´s videokursus om Polar Bear, hvor Froms Gambit er dækket.
  Generelt vurderer Henrik at: "videokurset supplerer bogen rigtig godt. Jeg trænger dybere ind i konkrete varianter og viser partier af nogle af de verdensstjerner, der spiller systemet"

  GM Henrik Danielsen har brugt mange år på at udvikle The Polar Bear System. Som basis for teorien er brugt Danielsens egne partier og studium af gængs teori for den modsatte åbning: Hollandsk (1.d4,f5) Leningrad. Danielsen har valgt de bedste ideer, der er brugt til at skabe en repertoire "bog", der holder. Alle træk og partier er tjekket med Stockfish og Fritz 13.

  Denne bog henvender sig til den seriøse klubspiller, men også stærkere spillere kan finde inspiration:-). Systemet er for spillere, der kan lide atypiske stillinger. I mange af varianterne er forståelse af de positionelle planer af større betydning end at kunne huske den præcise trækfølge. Systemet gør det fremover svært for sort at spille på en let udligning imod dig:-)
   

  Mere info »

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.