Indtast søgeord

 • Pavlovic: Unknown Weapons In the Grünfeld (THI)

  Varenummer9789082256666

  Pavlovic: Unknown Weapons In the Grünfeld (THI) 179,00 DKK Inkl. moms

  Milos Pavlovic, 2016, Thinkers Publishing.  Paperback, 235 sider, engelsk

  Har du problemer med hvid imod Grünfeld (1.d4,Sf6 2.c4, g6 og et sort d5 i tredje træk), eller overvejer at tage åbningen på programmet, så er denne bog et must.
  Åbningen blev oprindeligt gjort populær af VM Bobby Fischer og VM Garry Kasparov - og har for alvor fået et boost  her i skakprogrammernes æra. Åbningens skarpe stil og kamp om centrum passer nemlig fortrinligt til en kraftig processors regneevne.I denne bog behandles bl.a. 3.f3 varianten der efter at være glemt igen er blevet populær, men også den nye 5.h4 variant. Fianchetto varianter med g3 behandles dog ikke.

  Forfatteren er serbisk stormester, har vundet mange stærke skakturneringer og er en kendt skakforfatter.

  Vores vurdering: en uundværlig bog for turneringsspilleren, uanset om du har 1800 eller 2400 i rating. En yderst velskreven bog, men som også kræver at du har tid til at gennemspille og forstå mange varianter / ole knudsen

  Mere info »
 • Rozentalis: The Correct Exchange in the Endgame ((THI)

  Varenummer9789082256697

  Rozentalis: The Correct Exchange in the Endgame ((THI) 149,00 DKK Inkl. moms

  Eduardas Rozentalis, 2016, Thinkers Publishing  Paperback, 135 sider, engelsk

  Slutspil anses af mange som det sværeste i skak. I denne lille bog ser GM Rozentalis på nogle af de vigtigste emner: forbindelsen imellem åbning og slutspil, hvornår skal man bytte af, løber imod springer og endelig, skal man være tålmodig eller bare bytte af?
  Forfatteren bruger mange egne eksempler og gør meget ud af forklare principper så alle kan forstå det.

  GM Rozentalis er fra Litauen og kendt fra danske turneringer. Spiller for Køge Skakklub på "Team Xtracon Køge".

  Vores vurdering: en prisbillig og velskrevet bog, der er velegnet for alle type spillere - også velegnet til undervisning i klubberne/ ole knudsen

  Mere info »
 • Markus m.fl.: The Taimanov Bible (THI)

  Varenummer9789082256673

  Markus m.fl.: The Taimanov Bible (THI) 229,00 DKK Inkl. moms

  I. Ivanisevic, M. Perunovic og R. Markus, 2016, Thinkers Publishing   Paperback, 450 sider, engelsk

  Sicilian Taimanov har ry for både at tilbyde sort dynamisk, positionel og strategisk spil. Forfatterne - 3 serbiske GM´er - leverer her en komplet manual om åbningen. I tillæg til de almindelige ideer i Taimanov, hylder forfatterne 2 hovedideer:
  1) om muligt, spil aldrig et tidligt ...d6 (Scheveningen stilen) 2) spil altid ...h5 når du kan (Paulsen stil). Til slut i bogen er der praktiske øvelser i åbningen.

  Vores vurdering: en fantastisk bibel om Sicilian Taimanov for turneringsspilleren, der afspejler at de tre GM´er stadig er turneringsaktive. Det er ingen begynderbog men kræver efter vores vurdering at du har over 1800 i rating / ole knudsen

  Mere info »
 • Edouard: The Chess Manual of Avoid. Mistakes Part 1 + 2:(THI)

  Varenummer9789548783015

  Edouard: The Chess Manual of Avoid. Mistakes Part 1 + 2:(THI) Normalpris: 358,00 DKK 358,00 DKK Inkl. moms

  Lige nu sælger vi Part I og Part II samlet med minus 16%. Tilbuddet gælder frem til søndag den 14. februar

  Edouard Romain´s meget roste lærebog "The Chess Manual of Avoidable Mistakes" fra 2014 og det netop udkomne opgavehæfte
  Alle opgaver kommer fra rigtige partier, varierer i sværhedsgrad og kan siges at være meget praktisk orienteret. Bogen er inddelt i 7 forskellige afsnit efter tema, og med et lille forord til hvert tema.

  Vores vurdering er at vi her har mange timers god (og billig) underholdning og læring, der uvilkårligt vil skærpe din sans for fejltræk og kombinationer

  Mere info »
 • Ivan Sokolov: Ivan´s Chess Journey Games and Stories (THI)

  Varenummer9789082256659

  Ivan Sokolov: Ivan´s Chess Journey Games and Stories (THI) 219,00 DKK Inkl. moms

  Ivan Sokokolov, 2016.  Paperback, 276 sider.

  En rollercoaster af en bog, der både byder på spændende og lærerige partier, og gode historier fra skakverdenen. Af en fortæller der om nogen kender den omrejsende skakverden. Født i Bosnien, bosat i Holland mange år og nu landstræner i Dubai.

  Som skakspiller er Ivan Sokolov kendt som en både kreativ og agressiv spiller, og har flere gange været i FIDEs top 12. Han har slået verdensmestre som Smyslov, Kasparov, Kramnik, Anand og Topalov. Her i Danmark er han måske mest kendt som vinder af "Politiken Cup", 2012 og "Admiral Niels Cup" i 2013.

  Som forfatter er Ivan Sokolov kendt for bestsellers som "Winning Chess Middlegames", "The Ruy Lopez Revisited", "The Strategic Nimzo- Indian" og "Sacrifice and Initiative". Skriver fast i "Chess Informants", og er også kendt som kommentator i "Tata Steel tournaments" i Wijk aan Zee.

   

   

   

  Mere info »

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.