Varegrupper


Se mere i venstremenuen

 

 

 


 

Chessbase Nyheder

< 1 2 3 4 >
 • King: Powerplay 25: Popular Queen´s Pawn Openings - (DVD)

  King: Powerplay 25: Popular Queen´s Pawn Openings - (DVD) På fjernlager 229,00 DKK Inkl. moms

  Daniel King, 2017, Chessbase. Videotid 5 timer. På engelsk. Inklusiv interaktiv træning med video feedback. Ekstra database med modelpartier med typiske midtspils strategier. .
  med undertitlen: A Repertoire For Black

  Daniel King fortsætter den populære Powerplay serie med et sort repertoire imod aktuelt populære d4 åbninger. Varianter, der tidligere blev anset for sidevarianter, er nu populære på såvel topniveau som klubniveau.
  Der gives et sort repertoire på Colle-Zukertort, London systemet, Jobava Varianten (1.d4,d5 2.Sc3,Sf6 3. Lf4, der i Danmark spilles af bl.a. Jens Ove Fries Nielsen), Veresov, Blackmar-Diemer Gambit og Trompowsky.

  Daniel King er GM fra England. Kendt som coach og kommentator. Har udgivet mange DVD´er på Chessbase, og er kendt for at kunne fremstille kompleks stof på en enkel og forståelig måde.
  Denne DVD er yderst velegnet også for klubspillere/ ole knudsen

  Tekniske specifikationer:

  Mere info »
 • Martin: Meeting the Gambits Vol. 1 Gambits after 1.e4 (DVD)

  Martin: Meeting the Gambits Vol. 1 Gambits after 1.e4 (DVD) På fjernlager 229,00 DKK Inkl. moms

  Andrew Martin, Chessbase, 2016  Videotid: 3 timer og 55 min
  Med interaktiv træning, hvor du løbende udfordres. Ekstra database med 50 instuktive partier

  Er du træt af at blive overrasket i åbningen af gambitter? Lær at spille imod dem! Se nedenfor hvilke gambitter, der dækkes på denne DVD

  Se teknisk beskrivelse på engelsk nedenfor:

  Mere info »
 • Collins: The Spanish Fianchetto (DVD)

  Collins: The Spanish Fianchetto (DVD) På fjernlager 229,00 DKK Inkl. moms

  Sam Collins, Chessbase, 2016  Videotid: 4 timer og 9 min
  Med interaktiv træning, hvor du løbende udfordres. Ekstra database med 800 partier med varianten.

  Er du til skarp spil i stil med kongeindisk imod 1.d4? Så er 3.-g6 i spansk sikkert noget for dig som søger et skarpt forsvar imod 1.e4. Varianten er spillet af selveste VM Carlsen.

  Se teknisk beskrivelse på engelsk nedenfor:

  Mere info »
 • Williams: Evans Gambit for the new generation (DVD)

  Williams: Evans Gambit for the new generation (DVD) På fjernlager 229,00 DKK Inkl. moms

  Simon Williams, Chessbase, 2016  Videotid: 4 timer og 26 min
  Med interaktiv træning, hvor du løbende udfordres. Ekstra træningsdatabase med 50 model partier.

  Evans gambit (1.e4 e5 2.Sf3 Sc6 3.Lc4 Lc5 4.b4!?)  skal ikke bare anses som en romantisk åbning fra svundne tider. Men har fået nyt liv af topspillere som Short, Jobava, Nakamura m.fl.

  Se teknisk beskrivelse på engelsk nedenfor:

  Mere info »
 • Gareyev: Trompowsky for the attacking player (DVD)

  Gareyev: Trompowsky for the attacking player (DVD) På fjernlager 229,00 DKK Inkl. moms

  Timur Gareyev, 2016, Chessbase. 4 timer og 36 minutters videotid, med interaktiv træning. Indeholder ekstra database med 50 instruktive partier.

  GM og "Blindskak kongen" Timur Gareyev er kendt for kreativt angrebsskak. På denne DVD anbefaler han at spille Trompowsky (1.d4,Sf6 2.Lg5).
  Skab udfordringer og få din modstander til at løse problemer på egen hånd fra træk 2 er anbefalingen. DVD´en viser både åbningsspil i offerstil, mere solide positionelle varianter og endelig introduceres en række kreative nye ideer.

  Forfatteren blev GM som 16-årig! Født i Uzbekistan, men bor og spiller nu i USA med amerikansk toprating på 2780. Han er meget aktiv med at undervise i skak på skoler, og har egne skakakademier i Las Vegas, Austin og Kansas.
  Gareyev er specielt kendt for at spille mange blind simultaner.

  Se systemkrav nedenfor:
   

  Mere info »
 • Mikhalchishin: Pawn structures you should know (DVD)

  Mikhalchishin: Pawn structures you should know (DVD) På fjernlager 229,00 DKK Inkl. moms

  Adrian Mikhalchishin, 2016, Chessbase. 5 timer og 6 minutters videotid, med interaktiv træning. Indeholder ekstra database med instruktive eksempler.

  Nimzowitsch lærte os at studere typiske bondestrukturer i midtspillet. Alle typiske strukturer har deres typiske planer, og kendskabet hertil lærer dig hurtigere under et parti at finde vejen i disse stillinger. På denne DVD præsenterer forfatterne de mest almindeligt forekommende strukturer: hedgehog, maroczy, hængende bønder og isolani.

  Adrian Mikhalchishin har været GM siden 1978. Anses som værende blandt verdens 5 førende trænere, og er p.t. formand for FIDE´s Træner Komite. Han trænede det russiske landshold i 1980´erne, og har ligeldes trænet landshold for Slovenien, Polen og Holland. Han var træner for Karpov fra 1980-86, har trænet Zsuzsa Polgar, Alexander Beliavsky, Arkadij Naiditsch og Vassily Ivanchuk.

  Se systemkrav nedenfor:
   

  Mere info »
 • Davies: The 4...Nf6 Caro-Kann (DVD)

  Davies: The 4...Nf6 Caro-Kann (DVD) På fjernlager 229,00 DKK Inkl. moms

  Nigel Davies, 2016, Chssbase. 4 timers videotid, med interaktiv træning. Indeholder ekstra database med 50 vigtige partier for varianten.

  Larsens gamle træk kommer igen frem i lyset!  Den dynamiske 4.-Sf6 linie i Caro-kann (efter 1.e4,c6 2.d4,d5 3.Sc3,dxe4 4.Sxe4,Sf6 - af danskere kendt fra Bent Larsens "Solide Åbninger") belyses her af Nigel Davies.
  Trækket har ellers i en længere årrække stået i lyset af 4.-,Lf5 eller 4.-,Sbd7. I lighed med udviklingen i andre åbninger, så er man ikke længere så bange for en dobbelt bonde i f-linien, da den giver mulighed for en række agressive planer.

  Nigel Davies undersøger både Bronstein-Larsen varianten (5.Sxf6+, gxf6) og Tartakower varianten (5.Sxf6+,exf6). 4.-Sf6 er spillet af store navne som Alekhine, Korchnoi, Bronstein, Larsen, Short og Tartakower.

  Davies er engelsk stormester, og kendt for at udgive en række DVD´er i en underholdende stil og med klare forklaringer.

  Se systemkrav nedenfor:
   

  Mere info »
< 1 2 3 4 >

Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Billige leveringspriser

Udbringning: 

* "til erhvervsadresse 39 kr"


* "til privatadresse 59 kr" 


* Leveret i GLS pakkeshop 39 kr.

Dette valg sker direkte under betaling i shoppen

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.