Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 49 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 69 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

Aagaard: GM Preparation: Positional Play (HB) (QUA)

229,00 DKK Inkl. moms
Hardback

Har der været tidspunkter i løbet af et parti hvor du har forsøgt at beregne som en gal, men ikke kan finde hoved eller hale i dine varianter? Har du nogensinde følt, at computerens forslag i din post-mortem analyse ikke giver mening for dig?

I Positional Play deler Jacob Aagaard hans enkle tre-trins værktøj omkring positionel analyse, som han har brugt med klubspillere og stormestre for at forbedre deres positionelle beslutningsproces. Han arbejder fra udgangspunktet, at alle spillere, der ønsker at spille på internationalt plan har en vis mængde af positionel forståelse. Aagaard udstikker en uddannelsesplan der er nem at følge, og vil forbedre alles intuition og positionelle beslutningstagning.

GM Jacob Aagaard vandt det britiske mesterskab i sin første og eneste forsøg. Han er den eneste skakforfatter, som har modtaget Boleslavsky Medal samt Guardian, ECF og ChessCafe Book of the Year Awards. Han er FIDE Senior Træner, og fra hans position som professionel skakspiller, træner han den danske elite. Hans træningsmateriale anvendes af alle fra amatører til stormestre.

Grandmaster Preparation serien henvender sig til ambitiøse spillere.
 

VINTERFERIE I UGE 7

Skaksalget holder vinterferie i uge 7, 

Ordrer der modtages i løbet af ugen behandles mandag den 19. marts.

Vi takker for din tålmodighed.

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.