Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 49 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 69 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

Adam Hunt: Chess Strategy: Move by Move (EVE)

Normalpris: 189,00 DKK 189,00 DKK Inkl. moms

Vil du blive bedre til skak? Så skal du forbedre din forståelse af skakkens strategi. Det vidste du nok i forvejen – men hvordan skal man begynde at studere sådan et omfattende og umiddelbart vanskeligt emne?

IM Adam Hunt er professionel skaktræner, og derfor særdeles bekendt med problemet. Hans løsning er at præsentere en overskuelig og letlæselig vejledning til klubspillere og juniorer. Hunt undersøger alle de væsentligste dele af skakkens strategi, deriblandt kongesikkerhed, angreb, forsvar, initiativ, hvordan man bruger sine bønder, og meget mere. Han undersøger ikke blot stormesterpartier, men også partier spillet af hans elever, og ved hjælp af disse partier demonstrerer han korrekt strategisk spil, identificerer typiske fejl, og forklarer hvorledes disse kan undgås.

Move by Move (”Træk for Træk”, oa.) er en ideel metode til at studere skak. Ved gennem hele bogen at udfordre læseren til at besvare dybtgående spørgsmål, opfordrer Move by Move-formatet læseren til at lære og praktisere vigtige evner i skakspiller, udover at formidle traditionel skaklærdom. Ved nøje at vælge spørgsmål og svar, sørger formatet for at læseren konstant er aktivt involveret, og kan følge sine fremskridt efterhånden som læsningen skrider frem. Dette er en fremragende metode til at forbedre sine evner og øge sin viden om skak.

  • En grundig vejledning om skakkens strategi.
  • Vigtige ideer der er opstået ved langvarig praktisk erfaring.
  • En ideel træningsmetode.

Adam Hunt er IM og professionel skaktræner. Han har været træner for de engelske juniorer ved mange internationale turneringer, bl.a. junior-VM.

VINTERFERIE I UGE 7

Skaksalget holder vinterferie i uge 7, 

Ordrer der modtages i løbet af ugen behandles mandag den 19. marts.

Vi takker for din tålmodighed.

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.