Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 49 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 69 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

Andrew Martin: First Steps: The Queen´s Gambit (EVE)

179,00 DKK Inkl. moms

Andrew Martin, 2016, Everyman. Paperback, engelsk, 224 sider
med undertitlen: Key Ideas, Tricks and Traps

"First steps" er en ny åbningsserie fra Everyman. Bogen er meget klar opbygget omkring "Basisprincipper", "Basisstrategier" og "De vigtigste fælder og tricks".
Bogen er bygget op omkring udvalgte partier, der præcist demonstrerer hvad begge sider af brættet ønsker at opnå. Der er tilstrækkelig med teori til at få en forståelse for hvad åbningen går ud på, uden at blive overvældet af læsning.

Forfatteren er FIDE Senior Trainer og IM i nærskak. Underviser selv på 12 skoler, og er en erfaren udgiver af både skakbøger og skak dvd´er.

Bogen giver dig et sort repertoire efter 1.d4,d5 2.c4  Både de klassiske forsættelser med Klassisk Dronning-gambit, Lasker varianten og Slavisk med c6. Men også de mere vilde varianter med Albin-Counter Gambit, Henning-Schara gambitten og Marshall forsvaret.
Vores vurdering: er du klub eller turneringsspiller i rating niveauet 1000-1800, og gerne vil begynde at spille dronning-gambit, så er vores vurdering at dette er en rigtig god bog at starte med. / ole knudsen

 

VINTERFERIE I UGE 7

Skaksalget holder vinterferie i uge 7, 

Ordrer der modtages i løbet af ugen behandles mandag den 19. marts.

Vi takker for din tålmodighed.

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.