Varegrupper


Se mere i venstremenuen

 

 

 


 

Collins: Open Games with ...Bc5 (DVD)

På lager 229,00 DKK Inkl. moms

Sam Collins, Chessbase, 2017  Videotid: 5 timer og 13 minutter, engelsk
Med interaktiv træning med video feedback. Ekstra: database med over 1600 model partier

Erfarne trænere anbefaler ofte at spille åbninger med samme bondestruktur (mønstergenkendelse).
Med den samme logik har Sam Collins designet et sort repertoire med løber c5 efter 1.e4,e5 (kaldet Open Games). Mod Spansk, Italiensk, Spansk Fire Springer, Skotsk og Kongegambit.
Trækket tilstræber de samme ideer med placering af løberen aktivt uden for bondekæden, kontrol over feltet d4 og angrebsideer imod feltet f2.
Trækket har også de samme udfordringer som c3 og d4 fremstødet, Sxe5 tricket og en binding på Sf6 med et hvidt Lg5.
Denne DVD ruster dig til at spille de sorte varianter med sikkerhed, og samtidig udvikle en klassisk forståelse for spillet imod 1.e4.

Om forfatteren: Sam Collins er irsk IM, der har repræsenteret Irland mange gange til skakolympiader. Han er en erfaren skaktræner, der også har forelæst på Berkeley Chess School i California. Fra Gambit forlaget er han mest kendt for "Chess Explained: The c3 Sicilian" og "Understanding the Chess Openings". Har lavet mange DVD´er for Chessbase

Vores vurdering: rigtig velegnet for klubspilleren, der ønsker at skabe et sort repertoire imod 1.e4. Men også stærke turnerings spillere kan lære noget af erfarne Sam Collins / ole knudsen

Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Billige leveringspriser

Udbringning: 

* "til erhvervsadresse 39 kr"


* "til privatadresse 59 kr" 


* Leveret i GLS pakkeshop 39 kr.

Dette valg sker direkte under betaling i shoppen

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.