Kurv

Kurven er tom I alt0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Forsendelse:

Til GLS pakkeshop - 39 kr -   vælges i kassen.

- venligst anfør ønsket pakkeshop

Til privat eller erhvervsadresse - 59 kr - vælges som en vare under "levering" før du afslutter.

 

 

 

 

Danielsen: Mesteren (Turbine)

På lager Normalpris: 299,00 DKK 99,00 DKK Inkl. moms
Arne Danielsen : Mesteren udkom 2014Mesteren Den 22. november 2013 fik skakspillet en nyverdensmester. Det unge norske supertalent Magnus Carlsen slog kort før sin 23-års fødselsdag inderen Viswanathan Anand i en match på dennes hjemmebane og indtrådte dermed i skakspillets kongerække som den 16. officielle, ubestridte skakverdensmester nogensinde. Bedriften udløste akut skakfeber i Norge, hvor Carlsens verdensmesterskab vurderes som den største enkeltmands-sportspræstation i landets historie. Magasinet Forbes har optaget det unge skakgeni på listen over verdens 100 mest indflydelsesrige personer. Denne bog fortæller den utrolige historie om, hvordan klog børneopdragelse, en veltilrettelagt norsk børneskakindsats, dygtig brug af skaktrænere og IT-hjælpemidler, men først og fremmest et gigantisk medfødt talent for hukommelse, koncentration og vedholdenhed samt glæde ved skakspillet gik op i en højere enhed, så Magnus Carlsen fra Norge i dag må nævnes i samme åndedrag som skakgiganterne Fischer og Kasparov. Den norske forfatter og skakjournalist Arne Danielsen haren omfattende viden om skak. Han har i mange år dyrket spillet, både som turneringsspiller, ungdomstræner og skribent, og har fulgt Magnus Carlsens skakkarriere tæt gennem de seneste 10 år. Denne bog er ikke en samling af skakpartier træk for træk, men en fortælling, som med lige dele humoristiske anekdoter, historisk tilbageblik og samfundsmæssigt perspektiv forsøger at forklare det norske skakmirakel. Bogen er oversat til dansk af journalist og skakspiller Morten Mikkelsen.

Vi ses vel til DM i Svendborg

Fra torsdag den 29. marts til mandag den 2. april rykker Skaksalget ind ved DM i Svendborg med både nye, højaktuelle titler og gode tilbud på både bøger, DVD'er og materialer.

På gensyn i Svendborg.

Mette & Mikael Rask

TILBUD

 

 

Aagaard, "Thinking inside The Box", normalpris kr. 229, TILBUD KUN kr. 179

Danielsen, "Mesteren", normalpris kr. 299, TILBUD KUN kr. 99

 

Löfberg, "Larsen", KUN kr. 399. Lukssudgave KUN kr, 729

-    Det fantastiske første bind i serien om danmarks største skakspiller gennem tiderne - 

 

 

 

 


 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.