Kurv

Kurven er tom I alt 0,00 Vis/Rediger kurv

Varegrupper

Handelsbetingelser

 

 

Shopoplysninger:

Shop navn:   Dansk Skaksalg ApS
Shop ejer:     Dansk Skak Union
Adresse:       Hedemarksvej 11
Postnr./By:   8340 Malling
E-mail:          sales@skaksalg.dk

CVR-nr.: 56564314
 
  I denne shop kan der betales med:
  • Dankort, Visa/Dankort eller MasterCard
  • Forudbetaling m. bankoverførsel
  • Mobile Pay - nummeret fremgår af ordrebekræftelsen
  • Kontokunde (kun for unionens medlemsklubber)
  • EAN (kun for offentlige institutioner)

 

 

Forbehold:
Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl, udgåede varer samt svigtende leverancer.

 

Fortrydelsesret:
14 dage

 

Returnering/ombytning:
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret efter varen er modtaget. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal varerne være afleveret til PostDanmark senest 14 dage efter modtagelsen. Returfragt er for egen regning. Alle varer skal returneres i ubeskadiget original emballage. Returnerede varer skal pakkes forsvarligt så disse ikke beskadiges under transporten. Varer der retuneres som efterkravsforsendelser modtages ikke.

Vedlæg kopi af din købsnota. Ved eventuel bytte til andre varer vil disse blive pålagt normalt fragtgebyr.
 

 

Betalingsbetingelser:
Betalingsmulighederne i denne butik fremgår øverst i denne meddelelse.

 

Leveringsbetingelser:

Når man bestiller varer i Webshoppen, modtager man en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder en oversigt over bestilte varer med angivelse af pris, porto samt navn og leveringsadresse.

Lagervarer afsendes 1-5 hverdage dage efter modtagelse af ordren. Ved køb af varer, der ikke er på lager skal påregnes 7-10 dages leveringstid.

Levering sker normalt inden for 1 - 2 arbejdsdage fra bestillingsdagen. Men skal varen først hjemtages kan der gå længere tid. Er der i ordren varer, der endnu ikke er udkommet, vil hele ordren først blive afsendt når alle varer er udkommet.

Ønskes levering udenfor Danmark, så send en mail til sales@skaksalg.dk.

 

Garanti/reklamation:
Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen. Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (f.eks. Post Danmark). Alle varer købt i butikken er indbefattet en reklamationsret på 2 år gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen.

 

Behandling af personlige oplysninger:
Butikken gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig. For fortsat at kunne yde kundeservice opbevares denne information i en sikker database hos Dansk Skaksalg. Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

 

Rabatordninger:
Ingen

 

 

 

 

Vi er Dansk Skak Unions egen specialforretning,der sælger skakbøger, brikker, brætter, ure og andet tilbehør til både spillere, klubber, skoler, institutioner og private.